Košara
Vaša nakupovalna košarica je prazna!
😱

Z nami spoznajte, kaj je ZAŠČITNO STEKLO ZA EKRAN

Zaščitno steklo za zaslon, bolj poznano kot kaljeno steklo, je nujna vrsta zaščite vašega mobilnega telefona. Njegova posebnost je, da ščiti zaslon pred praskami tudi ob udarcu ali padcu mobilnega telefona. Zaščitno steklo je tisto, ki v takih situacijah poči pred samim zaslonom. Da boste vedeli, kako izbrati zaščitno steklo za vaš mobilni telefon, vam predstavljamo nekaj lastnosti stekel iz naše ponudbe.

Kaj je ZAŠČITNO STEKLO ZA EKRAN?

Steklo delimo na dve kategoriji

  1. Zaščitno steklo za zaslon od roba do roba
  2. Zaščitno steklo za zaslon (krajše)

Ko pogledate svoj mobilni telefon z vklopljenim zaslonom, boste na zaslonu opazili črn okvir.

Zaščitno steklo od roba do roba ima za razliko od slednjega enako črno obrobo kot vaš zaslon, kar pomeni, da zaščitno steklo pokriva celotno površino zaslona.

Krajše zaščitno steklo tega roba nima in zato prekriva površino osvetljenega dela vašega zaslona (ne črnega roba).

Želim, da mi steklo prekrije cel zaslon, tega krajšega nočem!


Večina bo instinktivno izbrala zaščitno steklo od roba do roba, ker že samo ime zveni bolje.

Krajše steklo ne pomeni, da je manj kakovostno. Še vedno služi svojemu namenu. Prednost tega stekla je, da gre lahko na vsako masko.

Kaj ima ovitek ​​s steklom?!

Če gre vaš ovitek čez robove zaslona ali je robustnejša in na zaslon položite steklo od roba do roba, se bo steklo bolj dvignilo, ko ovitek postavite nazaj na telefon. Če pa postavimo to krajše steklo, bo na takšni oviteku videti, kot da je rob ob robu.

Vsekakor priporočamo, da vaš ovitek ​​sega vsaj malo ali več od črne obrobe zaslona, ​​v tem primeru vedno izberite krajšo

Kaj je ZAŠČITNO STEKLO ZA EKRAN?Kaj je ZAŠČITNO STEKLO ZA EKRAN?Kaj je ZAŠČITNO STEKLO ZA EKRAN?Kaj je ZAŠČITNO STEKLO ZA EKRAN?Kaj je ZAŠČITNO STEKLO ZA EKRAN?

DRUGA STEKLA IZ NAŠE PONUDBE


STEKLO ZA ZASEBNOST


Zatemnjeno zaščitno steklo za zaslon. Poseben je po tem, da omogoča samo vam, da vidite svoj zaslon. Ljudje na drugi strani ne morejo videti, kaj gledate na vašem mobilnem telefonu zaradi bleščanja in zatemnitve zaslona.

UV STEKLO


Zaščitno steklo za mobilni telefon z zaobljenim zaslonom. Drugačna vrsta sestave. O tej vrsti stekla bomo podrobneje govorili v drugem blogu.

ZAŠČITNO STEKLO ZA KAMERO


Zaščitno steklo za zadnjo kamero mobilnega telefona. Nanaša se na enak način kot zaščitno steklo za zaslon. Ne vpliva na kakovost pri uporabi kamere.

Brezplačna expres dostava za naročila nad 70€

100% varen in ugoden nakup s kreditno kartico

Garancija zadovoljstva z možnostjo vračila

Z več kot 1.300.000 kupci z vami od leta 2011