Košara
Vaša nakupovalna košarica je prazna!
😱

Zakaj izbrati BURGA ovitek?

Neustavljive maske, ki so nastale z malo čarovnije in veliko domišljije. Zasnovan kot modni dodatek, ki ga boste z veseljem nosili. Potopite se v svet BURGA — svet mode, šika in estetike, ki navdušuje. Ne glede na to, iz katerega dela Slovenije ste, vam bo prišla v stilu.

Zakaj izbrati BURGA ovitek?
Nekaj ​​malega o sami znamki

Njuno potovanje se je začelo leta 2016, ko sta dva najboljša prijatelja v Litvi združila moči, da bi ustvarila blagovno znamko, ki poskrbi za vašo modno navdušenko, ne da bi pri tem ogrozila funkcionalnost. Njihovi privlačni ovitki za mobilne telefone so hitro pridobili priljubljenost, ne le lokalno, ampak globalno, saj so zagotavljali zaščito in stilski pridih.

Material

Posebnost te znamke je, da so maske izdelane iz okolju prijaznih materialov.

  • Polikarbonatna plastika (PC)
  • Notranja plast je izdelana iz termoplastičnega poliuretana (TPU).

Polikarbonatna plastika velja za skoraj nezlomljivo. Uporablja se v neprebojnem steklu, ker je 10-krat močnejše od navadne plastike in stekla. Zato je tako uporaben material za izdelavo ovitkov za telefone.

Termoplastični poliuretan je edinstven material, ki združuje trdnost plastike s prožnostjo gume. Za razliko od silikona, ki povzroča nabiranje toplote v ohišju in poškoduje telefon, TPU odvaja toploto stran od ohišja telefona.

Zakaj izbrati BURGA ovitek?Zakaj izbrati BURGA ovitek?Zakaj izbrati BURGA ovitek?Zakaj izbrati BURGA ovitek?Zakaj izbrati BURGA ovitek?

Zakaj ravno BURGA?
Pri nakupu ovitkov za mobilne telefone nam je pomembno, da zagotavljajo vrhunsko zaščito, želimo pa si tudi, da so estetsko privlačni. Na žalost v večini primerov ne moremo dobiti obojega. Tiste trpežne običajno niso ljubke ali trendovske, lepe pa so iz slabega materiala, ki komajda nudi zaščito. Zato se je BURGA lotila brezkompromisnega ustvarjanja luksuznih ovitkov za mobilne telefone.

Njihovi ovitki za mobilne telefone ponujajo:

  • maksimalno zaščito
  • najboljša kakovost
  • moderen in dostopen dizajn

Brezplačna expres dostava za naročila nad 70€

100% varen in ugoden nakup s kreditno kartico

Garancija zadovoljstva z možnostjo vračila

Z več kot 1.300.000 kupci z vami od leta 2011